"Це люди, з якими я дорослішала": Олена Кравець зізналася, чи жалкує, що покинула "Квартал 95"

Новини шоубізнесу
1 234
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Акторка зізналася, що давно планувала піти з команди
Фото: Скриншот Instagram

Акторка була учасницею команди 25 років

Вже 2 роки тому відома українська гумористка Олена Кравець прийняла важливе рішення у своєму житті. Вона вирішила відмовитися від подальшої участі у команді студії Квартал 95. Вона виступала разом з командою 25 років.

Тепер же Олена зізналася, чи про те, що покинула один з наймасштабніших гумористичних проєктів країни. Про це вона розповіла в інтерв’ю ютуб-каналу “Розмова”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Кравець було справжньою окрасою “Вечірнього кварталу”, так як вона була єдиною жінкою в чоловічій команді. Як виявилось, Олена вже давно хотіла піти з колективу, а з акторами залишитися у хороших стосунках.

Я внутрішньо перестала бути про розваги. Інша відбулася прошивка. Це було ну дуже важке рішення. Трохи гордівлива історія, я зізнаюся. Типу я підводжу людей, кривджу. Але якщо я залишаюся, то я підводжу себе. Мені тоді треба було обрати себе. Ми можемо нормально з хлопцями розмовляти завдяки тому, що вони знають мене давно. Я могла сказати, що мені потрібно взяти паузу. Коли я зрозуміла, що пауза затягнулася. Я сказала, що я йду. Я не мислила категоріями, правильне чи не правильне рішення, тоді воно було єдине можливе... Це єдине чесне рішення стосовно людей, які зіграли дуже велику роль у моєму житті. Це люди, з якими я дорослішала,
– поділилася Кравець.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Кравець поскаржилася, що їй прилітає через Володимира Зеленського. За словами знаменитості, справа саме в дотичності до команди, яка сьогодні представляє владу в країні.