Монатік потрапив у скандал, підтримавши Олену Кравець: артисту дорікнули заробітками в московії

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

На тлі скандальної новини про виділення на шоу Олени Кравець 27 мільйонів , Монатік вирішив підтримати зіркову колегу. Однак після цього і сам артист опинився в немилості у користувачів Мережі. Що саме сталося - розповідаємо на HOCHU.ua!

Останній тиждень у Мережі активно обговорювали ситуацію про те, що на зйомки шоу "Тихий вечір" з Оленою Кравець з державного бюджету виділено 27 мільйонів (спочатку планувалося 32 мільйони). На тлі загального обурення сама ведуча вирішила прокоментувати ситуацію, що склалася, і роз'яснила, що це застаріла інформація, а нового сезону її авторського шоу не буде .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи з усього, Дмитро Монатік був серед постійних глядачів проєкту, адже в коментарях він підтримав Олену Кравець. Артист зазначив, йому шкода, що шоу довелося закрити, і подякував знімальній групі за створення "Тихого вечора".

Дуже гарне шоу, чарівна, талановита ведуча, неймовірна команда хороших, добрих людей. Мене воно рятувало від навколишньої темряви безліч разів. Тримайтеся,

- написав Дмитро Монатік під публікацією Олени Кравець.

Однак у коментарях артисту "прилетіло" за таку позицію. У відповідь користувачі Мережі зазначили, що подібні суми грошей доцільно витрачати на забезпечення армії, а не на зйомки телепроєктів. А дехто й зовсім дорікнув Монатіку за те, що раніше він виступав у росії.

  • А хлопці нехай самі й далі одягаються, люди організовують збори на тепловізори, дрони тощо. Цікаво, а чи врятує це шоу мене від російської окупації?

  • Нас рятують хлопці ЗСУ, не смійте їх порівнювати з клоунами та знецінювати їхню працю.

  • Ви ж каталися в москву. Заробляти шалені гроші, цікаво, куди ви їх діли?

— пишуть користувачі соцмереж.

Монатік потрапив у скандал, підтримавши Олену Кравець: артисту дорікнули заробітками в московії - фото №1
Монатік потрапив у скандал, підтримавши Олену Кравець: артисту дорікнули заробітками в московії - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Олена Кравець зізналася про хворобу, з якою бореться кілька років. З 2018 року вона знає про свій діагноз, і періодично проблема давала про себе знати. Однак після початку повномасштабної війни в Олени  загострилася нова фаза хвороби .