У мережі активно обговорюють причину можливого розлучення Дженніфер Лопес та Бена Аффлека

Новини шоубізнесу
942
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек давно мають проблеми у стосунках
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек / Фото: Associated Press

Інсайдер розповів, коли відбувся переломний момент у стосунках подружжя

Зіркове подружжя Дженніфер Лопес та Бена Аффлека, яке мало серйозні проблеми у стосунках , все-таки розлучається. Подробиці - в нашому матеріалі.

Варто відзначити, що вже не перший місяць у західних ЗМІ обговорюють непрості часи у стосунках акторів. Отож, інсайдер у коментарі виданню In Touch назвав причину зламу у стосунках селебритіс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, говориться, що непорозуміння між Джей Ло та Беном почалися після прем'єри документального фільму артистки. Зазначається, що в підсумку Бен та Дженніфер зрозуміли, що вони дуже різні і не можуть продовжувати роман. Основна причина полягає також в тому, що Аффлек не хоче афішувати свого особистого життя, а Лопес навпаки - надає йому публічності.

Знімання її документального фільму "The Greatest Love Story Never Told " були для них справжнім відкриттям. Вони обидва сиділи склавши руки і усвідомлювали те, наскільки вони все ж різні. Хоча Дженніфер любить бути в центрі уваги, Бен волів би жити подалі від уваги. Зрештою, вони обидва просто хочуть від життя різних речей,
- коментує інсайдер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дженіфер Лопес викликала фурор своїм образом на модному показі у Парижі. Зірка мала розкішний вигляд у сукні, яка підкреслила її тонку талію.