Комікеса Лера Мандзюк потрапила в гучний скандал із жартом про "тупеньких дітей". Реакція мережі не змусила себе довго чекати

Новини шоубізнесу
1 314
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Лєра Мандзюк вже вибачилася за свій невдалий виступ
Фото: instagram.com/mandziuk.selera

Артистка вже встигла перепросити за свій перформанс

Популярна українська гумористка та стендап-комікеса Лєра Мандзюк потрапила у максимально неприємну ситуацію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, артистка пожартувала про сучасне покоління. Зокрема, вона назвала деяких дітей “тупенькими”. Суть жарту полягала в тому, що за словами Мандзюк, наразі шкільним вчителям потрібна не лише указка, а й асистент, психолог та подекуди травматолог.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Очевидно, що Лєра невдало пожартувала над дітьми з особливими потребами. Безумовно, саме вони отримують фахівців, які допомагають у навчанні.

Тобто я розумію, що зараз важко бути вчителем, вчителькою, тому що покоління таке, діти важкі, і ці телефони всю дорогу. А вам трапляються і ще більш складні діти, тобто найтупіші, якими важко керувати.
- заявила Мандзюк.

Фоловери не змогли оминути виступ Лєри. Вони висловили своє невдоволення у коментарях.

Лєра Мандзюк вже вибачилася за свій невдалий виступ
Скриншот
  • Мені аж зле стало. Над чим ви жартуєте? Над колосальною роботою батьків? Над дітьми з інвалідністю, над інклюзією? Я вимагаю публічного вибачення! Бо ви об*срали роботу фахівців і мам щодо інформування населення з приводу інклюзивності

  • Лерочко, незнання не звільняє від відповідальності. У вашому випадку, тупенька тут тільки ви.

Мандзюк вже встигла перепросити за свій невдалий виступ. Відповідний пост вона розповсюдила у себе Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Лера Мандзюк ошелешила історією із сімейного життя. Вона розповіла про те, як старший брат бив її.