Скандал набирає обертів: через номер про переселенку зі Скадовська акторку Ірину Гатун розмістили на сайті Миротворець

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Українська артистка-гумористка Ірина Гатун, яка публічно принесла свої вибачення за неоднозначний номер  новорічного "Вечірнього кварталу" про переселенку зі Скадовська, що нібито не вміє розмовляти державною мовою, потрапила до бази сайту Миротворець. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як повідомляє видання Кореспондент , основна причина фігурування Гатун на вище зазначеному сайті полягає в тому, що вона нібито відвідувала окупований Крим в період з 2015 до 2019 року. Інша причина - це сумнозвісний номер про переселенку , яка з потугами говорить українською.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Скандал набирає обертів: через номер про переселенку зі Скадовська акторку Ірину Гатун розмістили на сайті Миротворець - фото №1

Це Ірині інкримінують в якості публічної наруги над українськими громадянами які знаходяться в окупації. Отож, актриса театру "Чорний квадрат" та комікеса студії" Квартал 95" потрапляє до миротворця з такими формулюваннями:

  • Участь в актах гуманітарної агресії проти України;

  • Участь в спробах легалізації окупації АР Крим росією;

  • Публічна наруга над українськими громадянами, які перебувають на окупованих російсько-фашистськими загарбниками територіях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як учасник "Кварталу 95" перепросив за скандальний номер про переселенців та пояснив його суть. Юрій Великий зазначив, що суть їх виступу з Іриною Гатун була у тому, аби показати – краще намагатися говорити українською та вчитися на власних помилках, ніж продовжувати говорити мовою ворога.