Марія Яремчук нарешті відповіла, чи справді народила від Пономарьова: "Незручно перед дружиною Саші"

Новини шоубізнесу
5 750
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Марія Яремчук та Олександр Пономарьов разом, чи ні
Марія Яремчук та Олександр Пономарьов. Фото: Facebook

Артистка вперше підтвердила новину про свій новий статус мами

Останні декілька місяців особисте життя співачки Марії Яремчук знаходиться у центрі уваги. Новини про те, що артистка вперше стала мамою, та що найцікавіше — ніби батьком дитини став Олександр Пономарьов, почали обговорювати навіть колеги Марії . А от чи мають ці чутки щось спільне з правдою — дізнавайтеся нижче!

Вперше за тривалий час Марія Яремчук вийшла на звʼязок з підписниками. У сторис в Instagram артистка вирішила розставити крапки над “і”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, співачка підтвердила, що дійсно вперше стала мамою . Проте з реакції виконавиці не важко здогадатися, що вона б воліла залишати цю новину в таємниці від широкого загалу. Тому її обурення діям інсайдерів, які розсекретили навіть стать її малюка, цілком очікувані, адже ця інформація є лікарською таємницею.

Марія Яремчук вперше розповіла про народження дитини
Марія Яремчук. Фото: instagram.com/m_yaremchuk

Не обійшла Марія стороною і питання про батька дитини. Адже її колеги натякали, ніби ним може бути Олександр Пономарьов, з яким Яремчук начебто повʼязували стосунки ближчі, ніж просто робочі. Проте сама дівчина спростувала ці чутки.

Виявилося, що батько моєї дитини – Олександр Пономарьов з якогось перепугу. Завдяки ствердним заголовкам навіть сусіди тепер нежартівливо питають: "А де Саша, це правда?" Навіть незручно перед дружиною Саші, що вже говорити про те, як це читати батькові мого сина,
— зазначила Марія Яремчук.
Марія Яремчук відповіла, чи народила сина від Олександра Пономарьова
Марія Яремчук про Олександра Пономарьова. Фото: instagram.com/m_yaremchuk
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що після феєричного повернення на сцену у фіналі Євробачення 2023, Марія Яремчук випустила автобіографічну пісню . Цю композицію ви виконавиця готувала до премʼєри аж 5 років.