Христина Соловій відповіла, чи справді її нова пісня присвячена Сергію Жадану (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 410
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Христина Соловій присвятила пісню Камертон Сергійю Жадану
Сергій Жадан та Христина Соловій. Фото: facebook.com/yuriiveres

Артистка заінтригувала прихильників зізнанням, що уся її творчість відображає власний досвід та переживання

Українська співачка Христина Соловій вперше висловилася щодо свого нового кліпу "Камертон". Чи справді він розповідає про непрості стосунки артистки з письменником Сергієм Жаданом — дізнавайтеся нижче!

Про свій новий кліп Христина розповіла в програмі "Міністерство прем'єр" на телеканалі М1. Прем'єра відеороботи на пісню "Камертон" наробила чимало шуму, адже усе вказувало на те, що композиція присвячена стосункам Христини Соловій з відомим поетом та музикантом Сергієм Жаданом. Натяків було чимало — від тексту до образу чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Соловій зазначила, що пісня народилася давно, а складні стосунки вона пережила нещодавно. Артистка прямо не підтвердила, що кліп натякає на Сергія Жадана, проте вона закликала фанів уважніше слухати її пісні та дивитися кліпи, адже у них вона й справді завжди відображає власний досвід та переживання.

Я не пишу пісень і у своїх кліпах не показую чогось, що мені не притаманне або те, чого я не розумію, чого не траплялося в моєму житті. Я у своїй творчості абсолютно чесна та відкрита. Якщо хтось і хоче знати щось про моє особисте життя, то дивіться мої кліпи та слухайте мої пісні,
— відповіла Христина Соловій.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Христина Соловій зізналася, заради кого кинула Сергія Жадана . Артистка розсекретила, чим займається її новий бойфренд.