"Я досить рано розвинулася ": Христина Соловій ще підлітком пізнала на практиці, що таке "любощі й пестощі"

Новини шоубізнесу
1 433
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Христина Соловій
Фото: instagram.com/soloviyka

31-річна співачка розповіла про свій перший інтимний досвід та зізналася, скільки їй тоді було

Співачка Христина Соловій, з якою більше не захотів спілкуватися Святослав Вакарчук , розкрила нові деталі особистого життя. Раніше артистка намагалася приховати пікантні історії з власного досвіду, проте останнім часом вона наважилася бути більш відвертою з прихильниками. Тому на цей раз артистка заговорила про свій перший інтимний досвід. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

В нещодавньому інтервʼю для “Люкс ФМ” Христина Соловій пригадала, що її досвід статевого життя почався ще у підлітковому віці. Саме у 14 років співачка позбавилася цнотливості. “Я досить рано розвинулася,” — при цьому підкреслила сама артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дівчина пригадала, що тоді не стала нічого розповідати мамі. Проте коли та помітила, що Христина не ночувала вдома — сама завдалася питанням, чи може у її доньки щось змінилося у житті. На той момент Соловій було лише 14 років, проте вона вже повною мірою пізнала “любощі й пестощі”.

У 14. Я приходжу додому, ясно, що я нікому нічого не розказувала. Мама каже: "У тебе щось серйозне сталося в житті?"
— пригадала Христина Соловій.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше артистка вперше розповіла, заради якого чоловіка кинула відомого поета та музиканта Сергія Жадана. Христина Соловій розсекретила, чим займається її коханий .