alyona alyona та Jerry Heil запропонували Ірині Фаріон "помірятися цицьками", а не сценічними псевдонімами (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 688
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Альона Альона їдко відповіла Ірині Фаріон на критику
alyona alyona & Jerry Heil та Ірина Фаріон. Фото: instagram.com/alyona.alyona.official; facebook.com/farioniryna

Представниці України на Євробаченні відреагували на критику мовознавиці щодо їх англомовних сценічних імен

У лютому цього року Ірина Фаріон різко розкритикувала Jerry Heil та alyona alyona, які тоді тільки готувалися представити Україну на Євробаченні. Тоді мовознавиця назвала їх "позориськом на увесь світ", а все тому, що їй не сподобалися псевдоніми виконавиці. Учасниці Євробачення 2024 від України відреагували на ці висловлювання під час пресконференції перед своїм першим великим концертом у Києві.

Під час заходу співачок попросили прокоментувати зауваження Фаріон стосовно їхніх сценічних імен, які нібито не дозволяють ідентифікувати їх як українок. Артистки відповіли, що кожна людина має право на власну думку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема alyona alyona зазначила, що не збирається виправдовуватися, а тим паче — у відповідь хейтити мовознавицю. Тому на конференції з журналістами реперка перевела усе на жарти.

Відповідати на цькування цькуванням — це лише множити негатив.
Чому я повинна пояснювати, чому мене звати Alyona Alyona, а не Олена Оленівна? Можемо краще помірятися цицьками, у мене точно більші,
— прокоментувала реперка.

А от Jerry Heil розповіла, що її образили слова Фаріон. Після цього співачка навіть почала шукати інформацію, чи є ім’я та прізвище мовознавиці українськими.

Я поважаю думку Ірини Фаріон, але не збираюся жити в страху, щоб їй догодити,
— додала Jerry Heil.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Ірина Фаріон поскандалила не тільки з alyona alyona та Jerry Heil. Адже нещодавно Вєрка Сердючка прямо зі сцени жорстко відповіла мовознавиці .