Христина Соловій пояснила, навіщо розповіла на публіку, як розбила серце Жадана

Новини шоубізнесу
1 939
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Христина Соловій зізналася, нащо розповіла про стосунки з Сергієм Жаданом
Христина Соловій та Сергій Жадан. Фото: facebook.com/yuriiveres

Відома співачка відповіла, чому наважилася заговорити про стосунки з поетом на публіку

Чутки про стосунки Христини Соловій та Сергія Жадана зʼявилися не просто так, адже одного разу пару помітили на романтичній прогулянці , а після — зʼявлялося ще більше подробиць того, які стосунки можуть повʼязувати знаменитостей. І хоча ця історія кохання, який артистка присвятила нову пісню, вже закінчилася, обговорювати її продовжують досі.

В інтерв’ю телеканалу М1 Христина Соловій натякнула, що спочатку не хотіла говорити про стосунки з митцем на публіку. Адже переважно вона намагається приховати деталі особистого життя. Проте, як відомо, у співбесіді з Машею Єфросиніною співачка не просто підтвердила, що мала роман з Сергієм Жаданом, але й про власну зраду, адже зрештою від поета вона пішла до іншого .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім у проєкті “Міністерство прем'єр" Христина Соловій зізналася, що вирішила розповісти про стосунки з письменником, оскільки й набридли численні чутки, плітки та вигадки. Тому артистка вирішила поставити крапку в цих розмовах, щоб більше не повертатися до цієї теми й нарешті закрити всі питання, які залишилися у публіки.

Мені довелося дещо прокоментувати, тому що пішли чутки й мені це все не подобалося,
— зазначила Христина Соловій.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Христина Соловій випустила пісню “Камертон” та чуттєвий кліп до неї. І запевняємо, побачивши цю роботу мало у прихильників не залишається сумнівів, що вона була присвячена Сергію Жадану .