Образив росіян: активісти руху "Сорок сороков" з росії звернулися до поліції стосовно творчості Каньє Веста: що їх не влаштовує

Новини шоубізнесу
1 107
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Громадянам росії не сподобався образ російської жінки, який оспівує Каньє Вест
Фото: Скриншот

Росіяни детально перевірили творчість американського репера

Скандальний американський реп-виконавець Каньє Вест, який нещодавно їздив у росію та який підтримує рф у війні проти України, отримав порцію хейту від росіян.

Отож, після того, як 47-річний Каньє побував у Москві на дні народження свого товариша та дизайнера Гоші Рубчинського, окупанти вирішили перевірити творчість селебритіс. Відтак, деякі росіяни висловили бажання дослідити треки Веста аби дізнатися, чи немає часом там дискредитації російської армії, або ж пропаганди неповноцінності жінок російської національності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Таке дослідження принесло несподівані результати. Отож, у пісні "Vultures" справді є слова, якими Каньє Вест зачіпає росіянок, а також згадує про Україну. Безпосередньо ця пісня викликала неабияке обурення у учасників руху під назвою "Сорок сороков". Активісти вже встигли звернутися до поліції.

Російська жінка у творчості вказаного виконавця постає виключно в образі наркозалежної повії з перекрученими цінностями. Вважаємо, що творчість зазначеного автора пропагує неповноцінність людини за ознакою її приналежності до національної та соціальної груп,
- зазначено в заяві. 
Громадянам росії не сподобався образ російської жінки, який оспівує Каньє Вест
Скриншот

Зокрема, росіян обурив один рядок пісні Веста. На їхню думку, саме наступний рядок і визначає відношення Каньє до жінки російської національності.

Вона росіянка. Я т*а*нув дівку за Україну.
- так звучить рядок з треку у перекладі з англійської.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як на Каньє Веста вкотре подали до суду. Цього разу репер образив своїх співробітників.