Антисемітизм у минулому? Каньє Вест несподівано вибачився перед єврейською громадою

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Головний антисеміт Каньє Вест, який занапастив свою репутацію співпрацею з Рубчинським , несподівано змінив свою риторику. Раніше репер неодноразово ображав євреїв, а тепер пройнявся вибачатися за свої дії. Більше подробиць ми зібрали на HOCHU.ua!

Радикальні погляди Каньє Веста сильно вдарили по його репутації. Спочатку він не знайшов спільної мови з репером P. Diddy, заявивши, ніби останнього контролюють якісь "впливові євреї", а у своїх соцмережах Йе написав, що включає "смертельний режим третього рівня" проти єврейської громади. Незабаром після того скандаліст взагалі зʼявився на Тижні моди у Парижі в лонгсліві із зображенням Папи Римського Йоана Павла II та написом White Lives Matter ("Життя білих має значення") - з відсидкою до руху із захисту прав афроамериканців Black Lives. Після таких дій від співпраці з Каньє стрімко почали відмовлятися лідери модної індустрії, серед яких: Adidas, Gap Inc та Balenciaga.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та й на цьому репер не спинився. У грудні 2022 року він дав інтервʼю, де відзначився промовою, ставши на захист нацистів, та виказавши симпатію Адольфу Гітлеру, який спричинив Голоскост. Останньою краплею стало те, що у своєму Twitter він опублікував зображення свастики з підписом YE24 LOVE EVERYONE #LOVESPEECH (ЙЕ24 ЛЮБЛЮ ВСІХ – прим. ред.), за що був заблокований соцмережею.

Схоже, культура відміни все ж вплинула на Каньє Веста, тому в спробах відновити репутацію він перепросив за свої дії та висловлювання. В  Instagram репер опублікував пост на івриті, де звернувся до єврейської громади.

Я щиро вибачаюся перед єврейською громадою за будь-який ненавмисний вибух, викликаний моїми словами. Я не мав наміру образити або виказати неповагу, і я глибоко шкодую про будь-який біль, який я міг завдати. Я зобов'язаний почати з себе та навчитися на цьому досвіді, щоб розвинути співчуття та розуміння в майбутньому. Ваше прощення важливе для мене, і я забов'язаний виправити все та сприяти нашій єдності,

– написав Каньє.

Антисемітизм у минулому? Каньє Вест несподівано вибачився перед єврейською громадою - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно Каньє Веста підловили в незручній ситуації посеред Венеції. Під час водної прогулянки репер випадково  "похизувався" оголеними сідницями .

Головне фото: Getty Images