"Я собі подобаюсь": Джамала розповіла, на скільки кілограмів погладшала після вагітності

Новини шоубізнесу
7 558
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джамала також про плани у професії
Фото: Скриншот Instagram

Артистка також розповіла про свої професійні плани на майбутнє

Популярна українська артистка Джамала, яка зачарувала кадрами з фотосесії для відомого глянцю, зізналася, скільки кілограмів набрала за період вагітності. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, артистка також поділилася, коли саме планує повернутися з декрету. Нагадаємо, що місяць тому у Джамали народився третій син Алім. Селебритіс говорить, що її фігура зазнала неабияких змін після вагітності та пологів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, Джа каже, що за дев'ять місяців вона набрала 18 кг. Однак, артистка наразі не дуже переймається стосовно цього. Вона насолоджується материнством та своїм зовнішнім виглядом.

Моя вага збільшилась на 18 кг, але кажу щиро — я собі подобаюсь. Я усвідомлюю, що моє тіло проходить серйозну трансформацію, і точно не буду себе картати за зайві калорії. Комусь вдається зберегти свою вагу після народження дитини, але я прийняла як факт, що це не мій випадок,
– розповіла Джамала в інтерв'ю для Vogue .

В підсумку, артистка розкрила плани на майбутнє. Зокрема, вона дала зрозуміти, що не хоче довго засиджуватися у декретній відпустці.

Без роботи я наче без крил. Але працювати — не значить покинути дитину. Я годувала Еміра та Селіма до 8 місяців між інтерв'ю та концертами, поки вони не перейшли на пюре,
- резюмувала зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Джамала вперше висловилася про крадіжку її майна в окупованому Криму. Артистка прокоментувала спроби окупантів мститися їй за проукраїнську позицію.