"Я просто сприймаю кожну людину як учителя": Христина Соловій зробила зізнання стосовно того, чи підтримує зв'язок із Сергієм Жаданом

Новини шоубізнесу
1 487
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Арттистка Христина Соловій зізналася, що хоче навчитися дружити з ексами
Фото: instagram.com/soloviyka

Виконавиця також розповіла, як ставиться до дружби з колишніми

Популярна українська артистка Христина Соловій, яка пояснила, навіщо розповіла на публіку, як розбила серце Сергія Жадана, прокоментувала чутки стосовно того, чи спілкується вона досі із відомим письменником. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Христина заявила, що у неї із Сергієм був доволі непростий розрив. Однак, попри це пара лишилася у непоганих стосунках. Проте, Соловій не стала розсекречувати, чи має вона постійний зв'язок із письменником.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В підсумку виконавиця поділилася, чи взагалі підтримує стосунки зі своїми колишніми чоловіками. Відтак, як говорить Христина, вона прагне навчитися дружити з колишніми.

Це вміння, якому я завжди хотіла навчитися. Я просто сприймаю кожну людину як учителя, який приходить у твоє життя і щось тобі дає,
– зазначила артистка у своєму інтерв'ю для "Нашого Радіо".
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Христина Соловій відповіла, чи справді її нова пісня присвячена Сергію Жадану. Артистка заінтригувала прихильників своїм зізнанням.