Корсети, мереживо та бантики: чим особливий стиль Христини Соловій (ФОТО)

Ікони стилю
793
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Христина Соловій, фото
Фото: instagram.com/soloviyka/

Розповідаємо про імідж виконавиці хіта "Тримай"

Нещодавно Христина Соловій сколихнула Мережу своїм відвертим інтерв'ю, в якому розповіла про стосунки одразу з двома чоловіками та посварилась з ведучою Машею Єфросиніною. А ще співачка заявила, що їй близький образ німфетки, який вона вже кілька років транслює за допомогою свого іміджу. Тож пропонуємо обговорити стиль цієї зірки.

З образом ніжної та неземної дівчини Христина Соловій визначилась майже на початку своєї кар'єри. Вона носила дівчачі сукні, прикрашала себе квітами та іноді стилізувала прозорі речі. З часом це амплуа трансформувалось.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зараз образ Христини Соловій — це дуже тонка лінія між інженю (наївна, молода дівчина) та la femme fatale (фатальна жінка). Вона носить звабливі корсети, декоровані мереживом та стрічками. Одягає пишні кокетливі сукні, які демонструють її красиву фігуру. Цікаво, що зірка любить будувати свої образи на контрасті — поєднувати легенькі сукні з масивними черевиками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Прослідковується в образах Христини та натяк на ретро: сукня-футляр в клітинку, квіткові принти, блузи з об'ємною лінією плечей. А ось серед прикрас, які обожнює носити співачка, провідні позиції посідають чокери, перли та бантики, якими вона зав’язує волосся.

Звісно, є в гардеробі Христини Соловій вишиванки — деякі у вигляді суконь, деякі у вигляді корсетів. А ось у звичайному житті вона носить джинси з високою талією та топи з декольте.

Словом, стиль Христини Соловій — це суцільна провокація. Співачка наче підкреслює свій типаж зовнішності babyface, а наче зваблює нас, граючись з короткою довжиною, вирізами та прозорими тканинами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, чому Кейт Міддлтон часто носить речі синього кольору . Виявляється, робить вона це зовсім не через модні тренди.