Аліна Гросу вперше після весілля заговорила про російського актора Романа Полянського

Новини шоубізнесу
746
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Аліна Гросу заговорила про Романа Полянського
Аліна Гросу з чоловіком. Фото: instagram.com/alina_grosu

Артистка продовжує підживлювати інтерес до свого особистого життя

Декілька місяців тому Аліна Гросу здивувала прихильників новиною про власне весілля. Дотепер зірка не розсекречує, за кого саме вийшла заміж. І все ж, у багатьох не залишилось сумнівів, що чоловіком української співачки став російський актор Роман Полянським, з яким вона мала стосунки до початку повномасштабної війни.

Такі здогадки прихильників Аліна Гросу коментує рідко, а якщо й робить це, то уникає прямих відповідей. Так сталося і нещодавно, коли її вчергове запитали про стосунки з Романом Полянським.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зараз співачка та акторка живе у США разом з чоловіком та їх песиком. А у сториз в Instagram, коли її попросили розповісти щось про Полянського, вона відповіла ухиляючись від зізнань, що насправді між ними зараз.

Про Полянського вам краще розповість Вікіпедія, наприклад. А про Рому як про людину я вам нічого не розповім, тому що це секрет. Це краще питати саму людину,
— загадково відповіла Аліна Гросу.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Аліні Гросу дорікнули відпочинком в Діснейленді під час повномасштабної війни в Україні. Але відповідь артистки не забарилася.