Стала дружиною після 18-и років спільного життя: ведуча Валентина Хамайко та військовослужбовець Андрій Оністрат одружилися

Новини шоубізнесу
5 947
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Для церемонії Валентина Хамайко обрала сукню-кроше
Фото: instagram.com/valentinakhamaiko

Ведуча заявила, що навчилася і сваритися, і миритися з Андрієм

Популярна українська телеведуча, зірка телеканалу 1+1 Валентина Хамайко, яка зізналася, що х отіла вирушити на фронт зі своїм коханим, офіційно одружилася після 18 років спільного життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Хамайко та її чоловік, військовослужбовець Андрій Оністрат офіційно зареєстрували свої довготривалі стосунки. Про це Валентина поділилася у пості в Instagram. Зауважимо, що за 18 років цивільного шлюбу у парі народилося четверо дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Валентина написала, що за цей час багато чого пережила з Андрієм. Закохані навчилися і сваритися, і миритися. До речі, для церемонії Валентина обрала доволі оригінальну сукню. Жінка відмовилася від класичного весільного вбрання, а відтак на ній красувалася стильна сукня-кроше.

18 років спільного життя разом з Андрієм. Ми вже взнали, що таке жити і в радості і в горі…навчились сваритися і миритися, народили 4 дітей. Встигли обвінчатися але не розписувалися. Вчора надолужили і це. Забігла з дітьми в шоурум і вже за 10 хв була готова прожити разом ще одну важливу подію в нашому житті! Чоловік тим часом створював для мене найкрасивіший букет. А вже сьогодні Андрій знову їде у відрядження…збирає форму, зброю і їде. На скільки до кінця не відомо…як завжди 2-3 тижні за декілька останніх днів перетворились на 2-3 місяці…Завжди жахливо нервую… Але поки ще дозволю собі насолодитися вчорашнім днем.
- написала Валентина.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Валентина Хамайко розповіла, як допомогла чоловіку адаптуватися після повернення з фронту. Ведуча каже, що їй страшно згадувати ті часи.