Ось за кого могла вийти заміж Вікторія Бекхем: у Мережу злили фото зірки Spice Girls з її першим нареченим

Новини шоубізнесу
1 313
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем, 1997 рік. Фото: Getty Images

Першим коханням Вікторії Бекхем був звичайний монтажник охоронної сигналізації у компанії її батька

4 липня Девід та Вікторія Бекхеми святкували 25 річницю весілля, заради якої навіть знайшли свої святкові вбрання. І насправді ми вже настільки звикли до зіркової пари, яка завжди демонструє свої теплі стосунки, що варто уявити футболіста чи ексучасницю гурту Spice Girls в обіймах інших.

Однак днями у Мережу потрапили архівні фото Вікторії Бекхем, на яких вона позувала зі своїм першим коханим. Саме з ним — Марком Вудом — артистка довгий час будувала стосунки та навіть планувала побратися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Вікторія Бекхем та її перший наречений Марк Вуд
Вікторія Бекхем та Марк Вуд. Фото: instagram.com/softnostalgias

Як розповіло видання Daily Mirror, до знайомства з Девідом Бекхемом, Вікторія зустрічалася з Марком Вудом, який працював монтажником охоронної сигналізації в компанії її батька з постачання електроніки. Пара познайомилася у середній школі Святої Марії в Чешанті, коли Вікторії було ще 14 років.

Через 6 років, у 1994 році, Марк Вуд покликав Вікторію Бекхем заміж. Тоді закохані вже жили разом у сімейному будинку її батьків, а сама артистка тільки пройшла прослуховування до гурту Spice Girls, який і зробив її зіркою світового масштабу. Тоді ж стосунки пари були настільки серйозними, що 20-річна Вікторія називала себе Адамс Вуд і навіть використовувала це ім'я публічно.

Проте 1996 року пара розійшлася, проживши разом загалом шість років. А вже за декілька років, у 1998-му році Вікторія та Девід Бекхем оголосили про свої заручини.

Як виглядав перший наречений Вікторії Бекхем
Вікторія Бекхем та Марк Вуд. Фото: instagram.com/softnostalgias
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Вікторія Бекхем відсвяткувала 50-річчя. На власному дні народження зірка зібрала весь голлівудський бомонд.