Коханка Девіда Бекхема заявила, що була не єдиною, з ким футболіст зраджував дружину

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відверті зізнання Девіда та Вікторії Бекхем про зраду футболіста стали несподіваною темою для глядачів документального серіалу "Бекхем". Адже з того моменту минуло вже 20 років, а всі ці роки знаменитості показували статус найміцнішої пари шоу-бізнесу. Однак колишня коханка футболіста теж вирішила висловитися про це і розкрила всю правду про його зради.

Як повідомляє DailyMail, Ребекку Лус обурило, що розповідаючи про період своїх зрад, Девід Бекхем зайняв позицію жертви. За словами колишньої коханки футболіста, йому давно варто взяти відповідальність за свої вчинки, а не просто скаржитися на те, якого болю завдав своїй дружині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама Ребекка не розуміє, навіщо через 20 років знаменитості знову вирішили підняти цю тему в публічному просторі. На її думку, таким чином Девід спробував знову зганьбити її репутацію.

Ось це "бідний я"... Йому треба взяти на себе відповідальність. Він може говорити все що завгодно. Я розумію, що йому потрібно зберегти імідж. Але він виставляє себе жертвою, а мене - брехухою, ніби всі ці історії я вигадала. Він натякає, що це саме я змусила Вікторію страждати,

- висловилася Ребекка Лус.

Коханка Девіда Бекхема заявила, що була не єдиною, з ким футболіст зраджував дружину - фото №1

Ба більше, колишня коханка Девіда заявила, що була не єдиною, з ким футболіст крутив роман, поки він жив далеко від сім'ї. Тоді Ребекка працювала асистенткою і часто перебувала поруч із Бекхемом, а тому одного разу побачила в його ліжку іншу коханку.

У мене задзвонив телефон. Це була Вікторія, яка не могла зв'язатися з Девідом. Я відповіла, що не знаю де він, але вона попросила його знайти й не класти слухавку. Я піднялася сходами й побачила перед дверима в спальню його охоронців, сказала, що дзвонить дружина і Девід вийшов. За його спиною я побачила модель, яка лежала на ліжку. Це було так боляче, я подумала тоді, що він дурень,

- згадала колишня коханка Девіда Бекхема.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Вікторію Бекхем у монохромному образі  помітили разом з сином  у Парижі. Зіркова матуся була вбрана у речі власного бренду Victoria Beckham.

Главное фото: Getty Images