Джамала емоційно повідомила, що окупанти остаточно захопили її майно в Криму: "Злочинці знову приходять у наш дім"

Новини шоубізнесу
631
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джамала висловилася про втрату домівки у Криму
Джамала. Фото instagram.comjamalajaaa

Артистка поділилася спогадами про рідний Крим та зазначила, що не одне покоління її родини страждає від російської агресії

Українська співачка Джамала зворушила своїх шанувальників історією про те, як російські окупанти остаточно захопили будинок її батьків у Криму. Артистка зізналася, що важко переживає такі злочинні дії загарбників, адже саме з батьківським домом в неї повʼязано чимало спогадів.

6 липня Джамала повідомила, що окупанти незаконно заволоділи будинком її рідних у Криму. Артистка розповіла, що жодне покоління її сім'ї не уникнуло страждань від дій агресора. І зараз росіяни знову вчинили злочин, розкрадаючи майно її батьків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Джамала також поділилася фотографіями з родинного архіву у своєму фотоблозі, згадуючи щасливі моменти дитинства, пов'язані з Кримом, який для неї завжди був місцем сили та натхнення. Співачка закликає до справедливості та сподівається на покарання всіх, хто причетний до окупації. Вона наголошує, що не збирається мовчати про ці злочини.

Вони забрали будинок! Якщо у світі є справедливість — росія за все відповість! За всі наші сльози, за наших рідних і знайомих, за наші будинки, за нашу землю. Усе, що в мене є, — моє дитинство, мої спогади, які намагаюся берегти. І сьогодні ці спогади забирають. Копаються в батьківських речах, у родинних архівах. Уже стільки поколінь ми не можемо залишити нічого своїм дітям. Бо злочинці знову приходять у наш дім. Знищують, руйнують, відбирають, крадуть. Просто в цю мить вони забирають те, чим жили мої батьки. Над чим так важко працювали та власними руками, кров'ю і потом будували. Вони забрали навіть не в мене. А в моїх батьків. Усе, що я можу зробити сьогодні — не мовчати. І не мовчатиму,
— емоційно висловилася Джамала.
Джамала відреагувала на крадіжку її майна окупантами
Джамала поділилася архівними кадрами з Криму. Фото: instagram.com/jamalajaaa
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що псевдовлада окупованого Криму не тільки відібрала родинне майно Джамали. Окрім того співачку, яка виступила проти російської агресії, було оголошено у розшук.