Міша Романова поділилася рідкісними кадрами свого сина, за якого судиться з колишнім (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Міша Романова показала 6-річного сина
Міша Романова з сином. Фото: instagram.com/misharomanova

Артистка показала помітно підрослого сина у такий особливий для нього день

Відома українська співачка Міша Романова, яка намагається позбавити батьківських прав свого колишнього, поділилася рідкісними кадрами зі своїм сином, якого рідко показує публіці. Ексучасниця гурту “ВІА Гра” зробила виключення з важливої нагоди — днями Мартіну виповнилося 6 років.

У себе в соцмережах Міша Романова поділилася новими та архівними кадрами зі своїм єдиним сином. Артистка показала, як хлопчик підріс й замилувала зверненням на честь дня народження Мартіна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Міша Романова з сином Мартіном
Міша Романова з сином. Фото: instagram.com/misharomanova

У зворушливому дописі артистка зазначила, що завжди робила усе для того, аби дитинство її сина було щасливим та сповненим емоцій. Попри усе, він завжди залишатиметься для Міши найголовнішою людиною у житті.

Сьогодні Мартіну виповнилося 6 рочків. Пам'ятаю той день, коли мені сказали: "Вітаємо, у вас буде синок". З того часу я стала щасливою мамою. Це найдорожчий подарунок, який могла зробити мені доля. Люблю всі наші спільні моменти та ціную кожен прожитий день. Ти моє повітря, мій мотиватор, мій стимул. Люблю всім серцем, мій головний чоловік у житті,
— написала Міша Романова.
Син Міши Романової відсвяткував день народження
Міша Романова з сином. Фото: instagram.com/misharomanova
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Алекс Роднянський і Міша Романова таки разом. Роман між радником президента та співачкою підтвердився.