Андрій Оністрат пояснив, чому одружився з Валентиною Хамайко тільки після 18 років стосунків

Новини шоубізнесу
1 335
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Валентина Хамайко вийшла заміж після 18 років стосунків
Валентина Хамайко та Андрій Оністрат. Фото facebook.comonistrataa

За цей час у пари зʼявилося вже 4 спільних дітей, а шлюб знаменитості уклали тільки зараз

Бізнесмен і військовий Андрій Оністрат, чоловік відомої української телеведучої Валентини Хамайко, поділився причиною укладання шлюбу після майже двох десятиліть стосунків. Адже тільки після 18 років стосунків та народження чотирьох дітей пара зіграла тихе камерне весілля. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У своєму дописі на Facebook Андрій розповів, що ініціатором цього кроку стала Валентина. Як пояснив Оністрат, рішення про одруження було прийняте спонтанно для обох. Валентина, переймаючись за чоловіка, який служить на фронті та постійно перебуває під загрозою, наполягла на шлюбі. Ведуча хотіла мати можливість ухвалювати важливі рішення щодо життя і здоров'я коханого, тому узаконення стосунків стало необхідністю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Андрій, не вагаючись, підтримав рішення Валентини та подав заявку до РАЦСу. Вже 4 липня пара офіційно стала подружжям і відзначила цю подію у вузькому колі близьких. За словами Оністрата, свято було надзвичайно теплим та емоційним, тому залишило в їхніх серцях незабутні враження.

Чому? Після вісімнадцяти років разом, чотирьох дітей тільки зараз? Відповідь проста. Першого липня я забрав відрядження і витяг з наказу. Сказав вдома. Валя взяла мене за руку, відвела до двох гінкго, які посадила на мій день народження минулого року і сказала: "Я все розумію, що ти думаєш що все небезпечно, але якщо раптом що, мені ж навіть труп не віддадуть…". Це мене переконало. 3 липня я подав заяву о 17.05. 4 липня ми розписались. Все вийшло зворушливо. Я навіть ледь не сплакнув…
— розповів Андрій Оністрат.
Валентина Хамайко вийшла заміж
Валентина Хамайко та Андрій Оністрат. Фото facebook.com/1plus1.Khamaiko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Валентина Хамайко зізнавалася, що хотіла піти на фронт за чоловіком. Єдине, що її зупинило — це неповнолітні діти, які потребують її уваги.