"Багато людей чудово відчувають фальш": Вінницька запідозрила Брежнєву у "перевзуванні"

Новини шоубізнесу
2 439
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Альона Вінницька припустила, чому Віра Брежнєва не може стати своєю в українському шоу-бізнесі
Фото: ververa / Instagram

Артистка переконана, що Віра переїхала в Україну через розлучення з Костянтином Меладзе

Українська артистка та волонтерка Альона Вінницька, яка різко пройшлася по зрадниці Анні Сєдоковій, висловилася стосовно артистки Віри Брежнєвої. Подробиці - в нашому матеріалі.

Свій коментар стосовно того, що Віра Брежнєва “перевзулася” Вінницька дала інтерв'ю Oboz.ua. За словами Альони, вона не дуже вірить у щирість своєї колеги по гурту “Віагра” (співачки в різні роки були учасницями колективу).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вінницька говорить що Брежнєва вирішила повернутися в Україну, зокрема через розлучення з Костянтином Меладзе. Артистка каже, що Віра цілком усвідомлювала, що без зіркового чоловіка, у росії у неї не надто великі перспективи.

Ми справді не знаємо, що там сталося. Але, чесно кажучи, я з великою недовірою ставлюся до цієї історії. Мені здається, що все не зовсім так, як намагаються подати. Не виключено, що бажання перейти на український ринок сталося на тлі розлучення з Меладзе. Вона чудово розуміла, що в росії без Кості їй робити нічого, і вирішила приєднатися до України,
– заявила Вінницька.
Як ви вважаєте, чому Брежнєва досі не може стати своєю в українському шоу-бізнесі?
- перепитали журналісти у співачки.
Тому що багато людей чудово відчувають фальш. Тому що коли в неї все було добре там, лилися гроші, вона не думала, що, може, треба заспівати пісню українською – почати просувати нашу культуру. Це називається "перевзування", причому буквально на ходу. Там не виходить – зараз швидко в цей вагон застрибну, може, тут вигорить. А люди відчувають нещирість – от і все,
- резюмувала співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Вінницька вперше назвала причину розставання з чоловіком-продюсером після 25 років сімейного життя. Відома співачка зізналася, що саме допомогло їй сильно зблизитися з чоловіком під час широкомасштабної війни.