Співачка Аліна Гросу потрапила в скандал через свої танці у день атаки на "Охматдит" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 369
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Аліна Гросу анонсувала вихід композиції "Малинові вуста" у день російської атаки на Київ
Фото: instagram.com/alina_grosu

Артистці поспішно довелося видаляти відео, на якому вона танцювала

8 липня, коли російський терористичний режим вкотре показав своє обличчя, ударивши по дитячій лікарні “Охматдит”, українська співачка Аліна Гросу відзначилася не надто доречним контентом у такий трагічний день. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, коли в Києві продовжували боротися з наслідками чергової російської атаки, Аліна вирішила нагадати своїм фоловерам про прем'єру композиції “Малинові вуста”. Співачка вже незабаром випустить трек у світ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, у себе в Instagram Аліна розповсюдила ролик, в якому постала у червоному вбранні та на підборах. Вона доволі ритмічно рухалася під ритми своєї пісні. При цьому, зірка в руках тримала келих.

Мій вайб - рухи розкуті. Скоро. Всім вдалого та спокійного тижня. Жодне розе не постраждало, в келиху - малиновий сироп та вода,
- підписала ролик Гросу.
Аліна Гросу анонсувала вихід композиції "Малинові вуста" у день російської атаки на Київ
Скриншот

Варто зазначити, що підписники відразу відреагували на відео Аліни. вони не стали приховувати свого обурення та висловили відверті думки стосовно того, що Гросу не мала би публікувати подібний ролик у день трагедії, яка була спричинена російським ракетним ударом. Деякі фоловери охрестили те, що зробила Аліна “танцями на крові”. Зауважимо, що після нищівної критики Гросу вирішила видалити свій відеоконтент. вона не стала нічого пояснювати, а лише мовчки прибрала відео.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Аліна Гросу розповіла, чи планує потрапити на Євробачення. Співачка також зазначила, що спостерігає за масштабним співочим конкурсом.