"Це прямий доказ усім тим, хто сподівається умиротворити ворога": Вакарчук емоційно висловився про ракетну атаку на “Охматдит”

Новини шоубізнесу
627
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Святослав Вакарчук  поділився світлиною з евакуйованими хворими дітьми
Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Артист також звернувся до підписників з проханням допомогти жертвам ворожого обстрілу

Популярний український артист та соліст гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук, який здійснив мрію незрячого юнака з Чернігова, емоційно висловився щодо ракетної атаки росіян на дитячу лікарню “Охматдит”. Подробиці - в нашому матеріалі.

За останньою інформацією відомо, що внаслідок ракетного удару росії, у Києві загинуло 27 громадян. Ще 117 постраждало. Розбір завалів у столиці продовжувався весь день.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На жахливий акт тероризму країни-агресорки не міг не відреагувати один з найбільш відомих українських музикантів та за сумісництвом колишній депутат Святослава Вакарчук. Виконавець поділився світлиною з евакуйованими хворими дітьми поблизу медичного закладу та додав, що терористичні дії більше не мають жодних моральних кордонів.

Обстріл хворих дітей в лікарні – це не просто черговий злочин тих, хто давно вже перейшов за межі людського. Це прямий доказ усім тим, хто сподівається умиротворити ворога – для нього не існує меж, не існує жодних законів і заборон,
– розгнівався Святослов.

Окрім того, зірка додав, що його колектив доєднався до збору коштів постраждалим. Відомо, що вже зібрано 100 тис.грн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як відома українська ведуча зізналася, що жила разом зі Святославом Вакарчуком. Соня Сотник пригадала, як лідер гурту “Океан Ельзи” тільки починав свою кар'єру.