Відома українська ведуча зізналася, що жила разом зі Святославом Вакарчуком

Новини шоубізнесу
16 472
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Святослав Вакарчук
Фото: facebook.com/sviatoslav.vakarchuk

Соня Сотник пригадала, як лідер гурту "Океан Ельзи" тільки починав свою карʼєру

Популярна українська ведуча Соня Сотник, яка заговорила про бажання служити у ЗСУ, зізналася, що свого часу жила під одним дахом з лідером гурту “Океан Ельзи” Святославом Вакарчуком. Що повʼязувало знаменитостей — дізнавайтеся нижче!

В інтервʼю доя YouTube-проєкту "Наодинці" Соня Сотник розповіла про близькі стосунки зі Святославом Вакарчуком. Виявилося, що вони давно знайомі, та завжди підтримували одне одного у всіх починаннях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Власне тому, коли фронтмен гурту “Океан Ельзи” приїхав у Київ підписувати свій перший контракт, артист деякий час жив у Соні. До речі, саме вона стала зіркою першого кліпу, який випустили музиканти.

З Вакарчуком у нас хороша історія й я дуже поважаю все, що він робить. Ми з одного міста. Коли вони приїхали підписувати свій перший контракт до Києва, коли були ще молодою й невідомою групою, вони жили у нас вдома. Я знімалася в першому кліпі гурту "Океан Ельзи". Просто у нас було, де жити, ми у Києві знімали квартири. Всі спілкувалися, це була одна тусовка,
— розповіла Соня Сотник.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Святослав Вакарчук вперше відверто заговорив про дружину та діточок . Фронтмен "Океану Ельзи" зізнався, що родина дуже надихає його у цей непростий час для всіх українців.