Алла Пугачова шокована терористичними діями рф після атаки на "Охматдит": "Всьому є межа"

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Алла Пугачова засудила обстріл дитячої лікарні "Охматдит”
Алла Пугачова. Фото: instagram.com/alla_orfey

Навіть російська співачка вражена нелюдяними вчинками, які чинить терористична армія посіпак-путіністів

Алла Пугачова рішуче засудила обстріл дитячої лікарні "Охматдит”. Відома співачка наголосила, що дії окупантів перевершили всі межі, вчинивши замах на життя дітей, які страждають від важких хвороб. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу"!

Легендарна російська співачка Алла Пугачова висловила свою думку щодо терористичної атаки 8 липня. Примадонна звернулася до громадськості з приводу обстрілу дитячої лікарні "Охматдит". Це відбулося під час масованої атаки, коли росіяни випустили 40 ракет по мирних жителях України. Особливо постраждала київська лікарня, де в момент обстрілу знаходились сотні дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

В Instagram Пугачова опублікувала допис, в якому категорично засудила дії росії. Вона поділилася знімком пораненої дитини з "Охматдиту", демонструючи свою підтримку українцям та вкотре заявляючи про свою позицію щодо війни.

Бог терплячий, але всьому є межа,
— коротко написала Алла Пугачова.
Алла Пугачова підтримала Україну
Алла Пугачова. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, Еліна Світоліна не стримала сліз у прямому ефірі, коментуючи страшну ракетну атаку по Києву. Тенісистка зізналася, що через трагічні новини їй було важко налаштуватися та вийти на корт заради перемоги.