Джессіка Честейн була в "Охматдиті": зірка Голлівуду відреагувала на обстріл дитячої лікарні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
502
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джессіка Честейн прокоментувала обстріл Охматдиту
Джессіка Честейн. Фото: instagram.com/jessicachastain

Відома акторка висловила слова підтримки українцям та закликала світ надавати більше допомоги Україні, аби зупинити рф

Відома американська акторка Джессіка Честейн відреагувала на масований ракетний удар по Україні, що відбувся 8 липня. Зірка Голлівуду не змогла залишити без уваги трагічні новини, зокрема й те, що російська ракета поцілила в один з найкращих онкоцентрів усієї Європи — дитячу лікарню “Охматдит” у Києві.

У себе в соцмережах Джессіка Честейн пригадала, як ще у 2022 році навідувалася в “Охматдит”. Тоді в рамках своєї поїздки у столицю України, зірка Голлівудського кіно познайомилася з маленькими пацієнтами медустанови та дізналася про роботу одного з найкращих онкоцентрів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Спочатку на відео показані кадри, як Джессіка Честейн зустрілася з онкохворими дітками. Проте згодом — зірка показала масштаб трагедії, яку викликала російська агресія. На відео показано, евакуацію маленьких пацієнтів після ракетного обстрілу, а також як небайдужі кияни та гості столиці завзято намагалися допомогти під час рятувальної операції.

Я відвідувала дітей у лікарні "Охматдит" у Києві у 2022 році. Вранці (8 липня. - Авт.) російські ракети вдарили по тій же лікарні, яка була заповнена дітьми, які вже були у тяжкому стані, коли відбулися ці атаки. Цей заклад є найбільшим в Україні дитячим медичним центром та має життєво важливе значення для догляду за деякими найбільш хворими дітьми з усієї країни,
— прокоментувала зірка Голлівуду.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо. що жорстокий ракетний удар прокоментувала ще одна зірка Голлівуду. Акторка Алісса Мілано, більш відома за роллю у серіалі “Усі жінки — відьми”, висловила співчуття постраждалим українцям.