Лідер гурту "Друга ріка" полетів зі сцени у розпал концерту: курйозний випадок потрапив у Мережу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 160
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Валерій Харчишин упав зі сцени на концерті у Львові - відео вже розлетілося Мережею
Валерій Харчишин. Фото: instagram.com/valeriy.kharchyshyn_dr

Це якийсь зорепад зірок!

Відомий український артист, соліст гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин, який розповів про діагноз свого сина, угодив у неприємну ситуацію. Музикант, явно того не плануючи, звалився зі сцени просто у глядацьку залу. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Мережею шириться відео, як Валерій Харчишин виступав зі своїм гуртом у Львові. Однак на кадрах, що швидко розлетілися мережею, уся увага була прикована не виконанню популярної пісні, а безпосередньо тому, що сталося на сцені (чи поза її межами).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Кадри з епічним падінням фронтмена “Другої ріки” розповсюдив Telegram-канал “Blacklist Львів”. У фрагменті показано, що Валерій Харчишин підійшов надто близько до краю сцени, власне тому і звалився у глядацьку залу. На щастя, артист не травмувався, а також не травмував глядачів. Натомість виконавець навіть не звернув увагу на те, що сталося, і продовжив виступ вже поруч з прихильниками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що останнім часом ми не раз згадували про падіння зірок під час виступів. Зокрема раніше Анна Трінчер звалилася зі сцени на високих підборах, про що сама ж і почала сміятися.