Зірка серіалу "Слуга народу" шокувала кадрами розгромленої квартири після влучання російської ракети (ФОТО)

Новини шоубізнесу
501
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Кістень
Катерина Кістень. Фото: соцмережі

Катерина Кістень показала, що сталося з житлом її тата після чергового російського теракту

Відома акторка Катерина Кістень розповіла про руйнування батькової квартири в Києві через російський ракетний удар. Зірка серіалу "Слуга народу", поділилася моторошною новиною про руйнування помешкання її батька внаслідок російського обстрілу Києва 8 липня.

Акторка повідомила, що ракета влучила у багатоповерхівку в Голосіївському районі, де мешкав її батько. Вона оприлюднила жахливі фото наслідків атаки, демонструючи повністю зруйноване помешкання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Попри все, Катерина запевнила, що її батько залишився неушкодженим і намагається зберігати оптимізм. Водночас акторка звернулася до своїх шанувальників із проханням про допомогу у відбудові квартири, оскільки самостійно впоратися з цим завданням вона не в змозі.

8 липня. Страшний день. Мою сім'ю це теж торкнулося. На цих знімках зруйнована квартира мого батька.
Головне, що мій тато живий! І зараз він, як і завжди, тримається бадьоро, бо вічний оптиміст. Але я знаю, як йому складно. Раніше я ніколи про таке не писала. Але раніше ніколи такого не траплялося, тож потребує моєї дії. Я просто відверто прошу про допомогу,
— звернулася Катерина Кістень.
Катерина Кістень відреагувала на ракетний обстріл 8 липня
Катерина Кістень. Фото: facebook.com/kissokaziya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як вижити під завалами. Сподіваємося, що ці важливі правила, які допоможуть зберегти життя, ніколи не знадобляться вам у житті, проте знати про них має кожен.