Анастасія Цимбалару відверто зізналася, чи мала досвід побачень з чоловіками після розлучення

Новини шоубізнесу
8 655
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анастасія Цимбалару дала зрозуміти, що наразі вона не в стосунках
Фото: instagram.com/nastya_tsymbalaru

Зірка розповіла, що її колишній чоловік обіцяв підтримати її під час прем'єри мультфільму "Нікчемний Я 4", в якому акторка взяла участь

Популярна українська акторка театру та кіно Анастасія Цимбалару нарешті розсекретила деякі деталі свого особистого життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, у березні 2024-го Настя повідомила, що розлучається зі своїм чоловіком, актором Григорієм Баклановим, який здобув шалену популярність завдяки серіалу “Спіймати Кайдаша”. Пара прожила у шлюбі 2 роки, а стосунки були між ними 10 років. Отож, шанувальників творчості Цимбалару дуже цікавить, чи зірка вже займається налагоджуванням амурного життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, в ефірі програми “Ранок у великому місті” селебритіс дала всім зрозуміти, що її серце вільне. Артистка поки ні з ким не зустрічається.

Ні, на побачення не ходжу,
- доволі коротко заявила зірка.

Окрім того, Цимбалару розповіла, в яких стосунках вона залишилася з колишнім. Як виявилося, між нею та Григорієм немає ніяких чвар, адже вони мирно розійшлися. Ба навіть, Григорій обіцяв привітати Настю з прем’єрою мультфільму "Нікчемний Я 4". Акторка долучилася до озвучування проєкту.

До речі, мій колишній чоловік обіцяв прийти та привітати мене з прем'єрою. Тож, я в пошуках, де ж він,
- зізнавалась Цимбалару.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як популярна акторка Анастасія Цимбалару висловилася про росіян під час свого відпочинку у Єгипті. 31-річна зірка повідомляла, що їй максимально некомфортно жити в оточенні "терористів".