Не здалася, незважаючи ні на що: Шерон Стоун пригадала, як близькі люди скористалися її хворобою і обікрали її

Новини шоубізнесу
3 670
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Шерон Стоун в буквальному сенсі встромили ніж у спину близькі їй люди
Фото: instagram.com/sharonstone

Акторка перенесла інсульт, коли їй було 43 роки

Легендарна американська акторка Шерон Стоун, яка приголомшила своєю голою світлиною, зізналася, що після того, як вона перенесла інсульт у 2001 році, її фінансове становище зазнало великих змін. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, знаменитість залишилася без заощаджень. Ба більше, її обікрали близькі їй люди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Про це Шерон розповіла у своєму інтерв'ю The Hollywood Reporter. Артистка зізналася, що у неї було 18 мільйонів доларів.

У мене було 18 мільйонів доларів, накопичених завдяки моєму успіху, але коли я повернулася до свого банківського рахунку, все зникло. Мій холодильник, мій телефон - все було оформлено на інших людей. У мене не було грошей,
- поділилася зірка.

Стоун також додає, що не відчуває розпачу від усіх негативних подій, які її спіткали. Попри все селебритіс віднайшла у собі ресурс, щоб рухатися далі.

Я вирішила залишатися у сьогоденні і відпустити ситуацію. Я вирішила не триматися за свою хворобу, за гіркоту чи агресію. Якщо ви вгризаєтеся в насіння гіркоти, воно ніколи вас не покине. Але якщо ви вірите, навіть якщо ця віра буде розміром з гірчичне зерно, ви виживете. Тож тепер я живу на радість. Я живу заради мети,
- зазначила селебритіс.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те що Шерон Стоун потрапила на лаву підсудних. Зірка Голлівуду має виплатити понад 1 млн.