Шерон Стоун потрапила на лаву підсудних: зірка Голлівуду має виплатити понад 1 мільйон

Новини шоубізнесу
3 139
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Шерон Стоун
Фото: Gatty Images

Скандальна ДТП за участі Шелон Стоун закінчилася тим, що проти зірки висунули серйозні звинувачення

У відомої американської акторки Шерон Стоун, яка залишилася без опіки над власним сином, з'явилися неприємності у вигляді судового позову. Усі деталі про цю скандальну ситуацію, повʼязану з зіркою Голлівуду, яка стала популярною завдяки фільмам "Основний інстинкт", "Згадати все", "Казино" та іншим стрічкам, дізнавайтеся на Хочу!

Згідно з інформацією, оприлюдненою виданням People , актрису звинувачують у водінні з надмірною швидкістю, що призвело до автопригоди у 2023 році. Виявилося, що в результаті цієї ДТП, 66-річна зірка порушила три правила дорожнього руху та зіткнулася з іншим автомобілем, що призвело до травмування водія. За кермом постраждалої машини перебувала Аманда Годепскі, яка вирішила виступити проти актриси в суді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Аманда Годепскі подала позов до Вищого суду Лос-Анджелеса, вимагаючи компенсації за завдані збитки та тілесні ушкодження. За словами Годепскі, збитки перевищили 35 тисяч доларів (приблизно 1 мільйон 400 тисяч гривень), і вона настоює на тому, щоб Шерон Стоун відшкодувала цю суму в повному обсязі. Крім того, потерпіла зазначила, що автопригода мала негативний вплив на її емоційний стан, і вона змушена була витратити значні кошти на своє лікування.

Ситуація з претензіями до актриси Стоун наразі залишається в центрі уваги, і шанувальники з нетерпінням чекають на подальший розвиток подій. Хоча сама зірка Голлівуду досі не коментує те, що сталося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Шерон Стоун з’явилась на публіці у незвичайному вбранні . Акторка вбралася у сукню цікавого дизайну, яка викликала справжній фурор.