Припинила активність у фотоблозі, але у Stories публікує доволі цікавий контент про чоловіків: що сталося з новою дружиною Мурата Налчаджиоглу

Новини шоубізнесу
1 155
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анастасія Фоксі та Мурат Налчаджиоглу
Фото: gordonua.com

Блогерка та модель вже понад два тижні не з'являється у себе в Instagram

Українська модель та блогерка Анастасія Фоксі, яка стала третьою дружиною бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, останнім часом відзначається доволі показовим контентом у себе в Instagram - Stories. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, останнім часом у мережі ширяться чутки щодо доволі напружених стосунків Мурата та Насті. Однак, попри це пара змогла подолати кризу та під час свого відпочинку у Туреччині вони натякнули, що вже узаконили свої стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, вона вже півмісяця не веде стрічку фотоблогу, але про Stories не забуває. У них красуня постить ролики про чоловіків-аб'юзерів, егоїстів та нарцисів. Варто зазначити, що дівчина жодним чином не пояснює, чому поширює саме такий контент. Зокрема, у одній із stories вона написала про те, на що здатні чоловіки-нарциси.

С*яти у вуха, причому у всіх сферах. У деяких особистостей єдине, що вони можуть.
- розійшлася Фоксі.
Анастасія Фоксі різко висловилася про чоловіків-нарцисів
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як третя дружина Мурата Налчаджиоглу зізналася, чому уникає спілкування з його донькою від Ані Лорак. Проте, варто зазначити, що коли пара відпочивала у Туреччині, до них доєдналася 13-річна донька бізнесмена.