Виховує сина та підспівує пропагандистам. Ось заради кого Мурат Налчаджиоглу пішов від другої дружини

Новини шоубізнесу
626
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ще в червні 2023 року Мурат Налчаджиоглу хизувався романтичними світлинами з весілля з Лілією Реус , а вже через пів року показує палке кохання з іншою дівчиною. Що відомо про нову обраницю українського бізнесмена турецького походження – розповідаємо на HOCHU.ua!

Як повідомляє OBOZ.ua , новою дівчиною Мурата Налчаджиоглу є модель та ведуча Анастасія Фоксі. Дівчину не раз помічали в ефірах телеканалу Fashion TV, а не так давно вона випустила власну пісню під назвою "Не залишай".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А от про минуле Анастасії журналістам мало що відомо. Від колишніх стосунків нова обраниця Налчаджиоглу виховує сина, проте його вкрай рідко можна побачити у соцмережах блогерки. Варто зазначити, що минулий роман Анастасія Фоксі вирішила закінчити через домашнє насилля, жертвою якого вона стала. Останньою краплею для дівчини став її день народження та вкрай емоційна реакція чоловіка на велику кількість подарунків для неї.

Мій день народження, дата, яка нібито мала стати святковою, стала невідворотною точкою. Я більше не хочу і не буду мовчати. У нашому суспільстві мають бути неприйнятними рукоприкладство та побої. Мої аб’юзивні стосунки переросли у фізичний біль та синці. Я не хочу, щоб мій син ставав свідком таких сцен,

зізнавалася  Анастасія Фоксі.

Виховує сина та підспівує пропагандистам. Ось заради кого Мурат Налчаджиоглу пішов від другої дружини - фото №1
Фото: instagram.com/anastasija_foxy2/

Проте зараз, судячи з соцмереж, життя блогерки покращується з кожним днем. Дівчина часто відпочиває за кордоном та є постійною відвідувачкою ресторанів.

Виховує сина та підспівує пропагандистам. Ось заради кого Мурат Налчаджиоглу пішов від другої дружини - фото №2
Фото: instagram.com/anastasija_foxy2/

Однак про війну в рідній Україні вона чомусь вирішила не висловлюватися на аудиторію в 11 тис. підписників. Натомість для себе вона обирає розваги під треки російських виконавців, які або мовчазно, або й навіть відкрито підтримують вторгнення рф. Зокрема в Insta Stories Анастасії часто можна помітити таких виконавців, як: IOWA, Нодара Ревії, WHITE GALLOWS, Гіо Піки, Xolidayboy, MACAN, Miyagi та інших.

Виховує сина та підспівує пропагандистам. Ось заради кого Мурат Налчаджиоглу пішов від другої дружини - фото №3
Фото: instagram.com/anastasija_foxy2/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше було розсекречено нові  подробиці шлюбу Мурата Налчаджиоглу  з Ані Лорак. Окрім того, стало відомо про причини його розриву з Лілією Реус.