В "Охматдиті" відбувся реквієм за загиблими внаслідок ракетної атаки на Київ 8 липня (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 081
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Оркестр "Київ-класик" під час виконання реквієму
Фото: Суспільне

Участь у реквіємі також взяв митрополит Епіфаній

13 липня в дитячій лікарні “Охматдит”, по якій 8 липня завдала ракетного удару рф, провели реквієм за загиблими. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це повідомило Суспільне. Отож, участь у реквіємі також взяв голова Православної церкви України митрополит Епіфаній. Він запевнив, що в цей день читатимуться молитви за загиблими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Митрополит висловився про ворожу атаку на “Охматдит”, яка стала справжнім шоком для суспільства. Він зазначив, що незважаючи ні на що, українці відбудують втрачене.

Це трагедія для українського народу. Ворог нас тероризує, намагається зламати, не маючи реального успіху на фронті. Ми гуртуємось та відбудуємо втрачене.
- зазначив священнослужитель.

Зазначимо, що реквієм виконав камерний оркестр "Київ-класик" на чолі з головним диригентом Германом Макаренком. Маестро зазначив, що оркестр вже грав тут. Зокрема, це було тоді, коли будувався один із корпусів.

Ми вшановуємо пам'ять тих, кого з нами вже немає. Водночас дякуємо колективу, цим героям, які лікують не тільки під час війни. Кажемо про те, що ми незламні,
— зазначив диригент.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Алісса Мілано не обійшла стороною трагедію в “Охматдиті”. Відома американська акторка підтримала український народ після масованого ракетного обстрілу.