Запам'яталася не лише як Прю: кращі фільми, в яких грала покійна Шеннен Догерті (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 185
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Шененн Догерті набула піку своєї кар'єри у другій половині 90-их
Фото: кадр із серіалу "Всі жінки - відьми"

У добірці представлені роботи, завдяки яким Догерті надовго запам'ятається поціновувачам кіно

Відома американська акторка Шеннен Догерті, яка страждала на онкологічне захворювання, померла на 54-му році життя. За час своєї акторської кар'єри Догерті зіграла багато цікавих ролей. Однією з найголовніших стала роль чародійки Прю із серіалу “Усі жінки - відьми”.

Проте, окрім вище вказаної стрічки, у доробку Шеннен за її недовге життя назбиралося багато цікавих фільмів. Отож, представляємо вашій увазі фільми та серіали, завдяки яким Догерті запам'ятається сучасникам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Смертельний потяг (Heathers)

Дана стрічка стала для Шеннен першою, в якій вона зіграла велику роль. У цій комедії акторка грала Хізер Дюк - одну із трьох героїнь яка отруює життя головні героїні. Варто зазначити, що сюжет картини вельми карколомний.

Район Беверлі-Гіллз 90210

Не можна уявити добірку про фільми з Шеннен без цієї роботи. Саме завдяки ролі Бренди вона здобула першу шалену популярність.

Лоботряси

Чудова комедія, у якій Шеннен зіграла Рене - кохану Броді. Її хлопець влаштовується на роботу в супермаркет. Рене вирішує кинути Броді, так як він не подобається її матері. Це хороша стрічка для перегляду у колі друзів.

Всі жінки - відьми

Цей серіал став надзвичайно популярним в кінці 90-х та на початку 2000-х. У ньому Догерті відіграла зіграла старшу сестру чародійок на ім’я Прю. Вона постала у фільмі мудрою жінкою, яка готова захистити своїх молодших сестер від всіх злих демонів.

Небезпечне місце

У 2022 році Шеннен вирішила знялася у бойовику разом з Мелом Гібсоном. На долю її героїні випало складне завдання. Жінка мала рятувати хакера, під стільцем якого була підкладена бомба.

Різдвяне пограбування

У цій комедії Догерті зіграла грабіжницю на ім’я Кейт. Героїня планує зіпсувати всім дітям різдвяний настрій. Окрім того, нею керує жага помсти своєму колишньому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Шеннен Догерті виглядала напередодні смерті. Важка хвороба помітно змінила акторку.