Онкохвора Шеннен Догерті підтримала Кейт Мідлтон, у якої виявили рак молочної залози

Новини шоубізнесу
3 339
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Шеннен Догерті
Фото: instagram/theshando

Акторка захоплюється силою та стійкістю принцеси

Відома американська акторка, зірка серіалу “Всі жінки - відьми” Шеннен Догерті емоційно звернулася до Кейт Міддлтон, яка захворіла на рак молочної залози. Артистка підтримала представницю королівської родини, так як сама також страждає на онкозахворювання. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на офіційній сторінці в Instagram Догерті розповсюдила щемливий пост, у якому окреслила свою увагу на важливості людини мати право особистого простору. Шеннен твердо переконана, що ця ситуація буде повчальною для всіх.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вона хоче, аби громадськість зрозуміла, що необхідно поважати приватне життя. Разом з тим акторка висловила свій захват стійкістю Мідлтон.

Бути публічною особою — не означає, що громадськість володіє цією особою. Ми всі маємо право пройти через хворобу або життя в особистому порядку. Натиск, теорії змови і просто хвороблива цікавість змусила цю особу все пояснити, перш ніж вона змирилася з цим і змогла пояснити своїм дітям. Я молюся, щоб цей випадок став для всіх нас уроком поваги до приватного життя інших людей, незалежно від того, чи перебувають вони в центрі уваги громадськості. Принцеса Кейт, я захоплююся Вашою силою, яку Ви проявили під час нескінченних випробувань, переживаючи рак.
- резюмувала Шеннен.
Допис Шеннен Догерті
Фото: instagram/theshando
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Шеннен Догерті сподівається на порятунок від раку. Акторка переконана, що скоро лікарі все ж знайдуть рецепт лікування і хвороби.