Наталія Могилевська насолоджується спільним проведенням часу з дітьми: вона вже приготувала їм сюрприз на терасі будинку

Новини шоубізнесу
1 527
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Наталія Могилевська також показала терасу родинного будинку
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Артистка показала світлину, на якій видно, як вона прогулюється на дитячому майданчику

Популярна українська артистка Наталія Могилевська, яка здивувала цікавим методом схуднення, наразі кайфує від обов’язків мами. Артистка останнім часом демонструє своїх названих дітей у соцмережах, а також ділиться, що її доволі часто можна побачити на дитячому майданчику.

Отож, у себе в Instagram Наталія поділилася знімком з дитячого майданчика. Там вона прогулювалася з молодшою донькою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак, Наталія зауважила, що хоч вона і любить гуляти на таких майданчиках, проте нині це дуже важко, адже на вулиці страшенна спека. Відтак, зірка замислюється над тим, аби відпочити десь поблизу моря.

Я обожнюю на вихідних тусити на дитячому майданчику з малою. Але останні дні це просто неможливо. Я забігла під кондиціонер, який теж працює декілька годин на день. Дуже хочеться на море,
- розповіла співачка.

Зазначимо, що зірка вже вигадала спосіб, за допомогою якого вона рятуватиме родину від спеки. Артистка придбала великий чан та поставила його просто неба на терасі свого будинку. Могилевська показала, як його монтують. Наталія також зазначила, що користуватиметься ним і взимку, але наповнюватиме гарячою водою. Також Наталія продемонструвала красивий вигляд зі своєї тераси.

Наталія Могилевська показала терасу родинного будинку
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталія Могилевська в обтислому боді показала, як погладшала всього за декілька місяців. До власного дня народження артистка поставила мету зробити своє тіло кращим.