Наталія Могилевська стала свідком надстрашного видовища під час масованої атаки

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Початок 29 грудня виявилися вкрай тривожними для всієї України. Адже напередодні новорічних свят вночі росія випускала дрони по нашій країні, а після – увесь ранок продовжила завдавати ударів ракетами. На щастя, сили ППО відбили більшість повітряних цілей, проте уламками пошкоджено чимало будівель.

Співачка Наталія Могилевська зізналася, що стала свідком страшного видовища під час масованої ракетної атаки. У своєму новому дописі в Instagram артистка поділилася емоціями від пережитого та розповіла, як провела минулу річ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами співачки, сьогодні на її очах відбувся страшний вибух у повітрі. Наталія зазначила, що з самого початку повномаштабної війни ще не бачила, аби так близько від її житла щось вибухало в небі. Натомість сама Могилевська пережила великий стрес, але на щастя, у цей момент була разом із близькими людьми.

Сьогодні в мене на очах вибухнуло щось велике. Уламки впали на мій берег. Я дуже злякалась. Щоб так близько від початку війни, я не пам’ятаю. Страшна атака сьогодні. Я не знаю, як нам усе це пережити і залишитися людьми. Така страшна агресія піднімається. У мене повний будинок людей. Любих та рідних. Мені дуже за нас усіх страшно. Я якраз молилася вранці. Це було дуже контрастно. Любов і подяку Богу розірвав страшний вибух нашої дійсності. Ps. Фото вибуху та берега не викладаю. Дотримуюся закону,

– розповіла Наталія Могилевська.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська натякнула, що таємно вийшла заміж під час війни. В новому інтервʼю артистка почала називати свого коханого чоловіком.