Копіює дворазову володарку Євробачення? відома українська артистка відповіла на всі закиди (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
813
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Reya висловилася, щодо схожості з Loreen
Фото: Instagram Reya

REYA каже, що не слідкує за творчістю Loreen

Багато хто вважає відому українську співачку REYA, яка здивувала черговим треком, дуже схожою з переможницею Євробачення 2012 та 2023 артисткою Loreen. Обидві співачки реально подібні своїм зовнішнім виглядом.

Відтак, українка вирішила прокоментувати цю ситуацію та відверто зізналася, чи надихнулася стилем Loreen, коли створювала свій образ. Про це вона розповіла в інтерв'ю для СК Лайф. Отож, артистка каже, що цілком знайома із творчістю шведської колеги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Для неї вже не новина, що її всі на кожному кроці порівнюють з нею. Стосовно цього в української співачки є своя відповідь.

Я фанат Євробачення, тому я знаю, я за усім слідкую. Я бачила порівняння в тік-тоці, але я бачила також порівняння з акторкою з "П'ятдесят відтінків". Дуже багато порівнянь. Це бачення мене просто в різних зачісках, бо мене почали порівнювати просто по тому, що в мене є чубчик, і в тому, що, коли я роблю укладку хвилясту, вологе волосся. Плюс у мене стиль завжди носити довгі когтики, зараз вони спилені після кліпу,
– поділилась українська знаменитість.

REYA переконує, що у неї та Loreen небагато спільного. Вона каже, що вони як артистки зовсім різні, а пов'язує їх лише вміння танцювати і незначні деталі у стилі.

Порівняння почалось тоді, коли вона готувалась до Євробачення і все, більше нічого такого не було. Я просто подивилась, і зрозуміла що є схожість, але я не підписана на неї, і не слідкую за нею,
- наголосила REYA.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Юлія Саніна заспівала в дуеті з Loreen її переможну пісню на Євробаченні. Підписники були в справжньому захваті.