Монатік розсекретив свій гонорар за скандальне весілля в Італії, ведучим якого був Галкін

Новини шоубізнесу
1 891
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Монатік озвучив суму свого гонорару
Монатік. Фото: instagram.com/monatik_official

Зароблені кошти артист вирішив передати на потреби Збройних сил України

Нещодавнє весілля українців на березі Комо, Італія, викликало чимало палких дискусій у Мережі. А особливо дісталося Монатіку, який виступав для молодят на одній сцені з російським гумористом Максимом Галкіним. Однак, як виявилося, прибуток з корпоративу артист вирішив передати на потреби ЗСУ. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

У себе в соцмережах Монатік повідомив, що його гонорар на весіллі склав 20 тисяч доларів. Ці кошти він додасть до зібраних під час благодійного туру, та передасть на забезпечення української армії та на допомогу постраждалим від війни українцям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Окрім того Дмитро підсумував результати благодійного концертного туру по США, Канаді та країнах Європи. Разом з гонораром з корпоративу уся сума склала понад 90 тисяч доларів (понад 3,7 мільйони гривень).

Звітую більш детально: концерти у США та Канаді принесли нам 59 500 доларів. Також завдяки виступу на приватному заході я додав ще 20 000 доларів. Ще 10 000 євро приніс нам виступ на Кіпрі! Також наша команда ще чекає на завершення розіграшу картини "Кохання космічних масштабів", яку я створив в галереї Нью-Йорка. Таким чином, під час цього виїзду команди в тур по США та Канаді, а також виступів у Європі, нам вдалося зібрати 90 500 доларів (79 500 доларів і 10 000 євро),
— прозвітував Монатік.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що напередодні наречена з того самого весілля прокоментувала скандал. Ангеліна Терська вже активізувалася у своїх поясненнях щодо її весілля.