Працівники ТЦК зупинили Монатіка просто в центрі Києва (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
943
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Монатік
Фото: instagram.com/monatik_official

Артист вже прокоментував інцидент та зізнався, чим все завершилося

Відомого українського співака Дмитра Монатіка , який хоче втретє стати татом , працівники поліції та ТЦК зупинили посеред Києва. Чим закінчився інцидент та як на нього відреагував сам артист — дізнавайтеся на Хочу!

Сьогодні в розпорядженні видання Telegraf зʼявилося відео, на якому можна помітити Монатіка разом з поліцією, до якої згодом приєдналися працівники територіального центру комплектування. Відповідні кадри швидко розповсюдилися Мережею та викликало чимало запитань серед підписників. Та, як повідомили журналісти, робітники ТЦК та поліції просто перевіряли документи артиста, аби упевнитися в тому, що він оновив свої облікові дані.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Трохи згодом і сам артист прокоментував подію, що сталася з ними просто посеред Києва. Як зазначив Монатік у себе в соцмережах , його дійсно зупинили, аби перевірити документи. Проте співак підкреслив, що це не новина у час широкомасштабної війни, тому його дані й облік перевірили, після чого — відпустили.

Представники ТЦК дійсно зупинили мене на Хрещатику, ввічливо спитали чи оновив дані та попросили на перевірку військовий квиток. На військовому обліку стою. Дані поновив. Це вже не перша перевірка, адже я багато їжджу між українськими містами і такі перевірки проходять постійно, як і для всіх громадян України,
— коментує Монатік.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Монатік дебютував у ролі письменника . У столиці пройшла презентація Книги мрій, на якій зібралися діти українських захисників.