"Батьківство стає розмінною монетою": Володимир Остапчук втретє стане татом — блогер Беспалов

Новини шоубізнесу
710
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Полтавська вагітна
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська. Фото: instagram.com/poka.tya/

За чутками, Катерина Остапчук готується до народження дитини, проте поки намагається приховати це від широкої аудиторії

39-річний Володимир Остапчук та 24-річна Катерина Полтавська готуються до появи спільної дитини! Принаймні такі чутки почали ширитися Мережею після того, як шоумена звинуватили в спробах уникнути від мобілізації. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Вперше новина про те, що Володимир Остапчук втретє стане татом, зʼявилася в Telegram-каналі “Гувернантка”. Вдаватися у подробиці редактори не стали, проте натякнули, що поява ще однієї дитини у шоумена повʼязана з бажанням стати багатодітним татом, а разом з тим отримати бронь від служби в армії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Згодом чутки про те, що Катерина Полтавська вагітна, почав поширювати пліткар Богдан Беспалов. У своєму дописі в Telegram він відкрито заявив, що дитина “прийде у світ не від любові, а від меркантильних бажань батьків”. Ба більше, блогер натякнув, що для Катерини це нібито стало можливістю “втримати” чоловіка від зрад.

Найкрінжовіша пара українського шоубізу настільки заплуталась у своїх стосунках, що навіть такий відповідальний крок як батьківство стає розмінною монетою.
Останні пів року стали досить кризовими для Остапчуків. Катя запарила Володьку і він знову почав дивитись у бік шоколадного морозива. Катька своєю чергою вирішила зробити усе можливе і неможливе, аби втримати краша свого життя.
Нічого розумнішого не придумала, як вагітність.
Володька своєю чергою мізкував, як не потрапити під призив і як знайти законну можливість спокійно виїздити на корпоративи та відпочинок.
Вуаля — батьківство ідеальний варіант. Якраз для Остапчука це третя дитина. Можна спокійно жити й народ не буде чіплятись,
— заявляє Беспалов, посилаючись на своїх інсайдерів.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Володимир Остапчук чуттєво привітав молоду дружину з 24-річчям і наполіг на новій романтичній фотосесії з присмаком весілля. А з самого ранку шоумен потішив кохану розкішним букетом.