Зірка "Перших ластівок" Максим Девізоров розлучається з відомою акторкою: "Мені потрібен лікар"

Новини шоубізнесу
1 302
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Світлана Гордієнко та Максим Девізоров повідомили про розлучення
Світлана Гордієнко та Максим Девізоров. Фото: instagram.com/devizorov

Акторка повідомила про розлучення з коханим та зізналася, що вони вже давно не разом

Акторське подружжя Максим Девізоров та Світлана Гордієнко повідомили приголомшливу новину — через два роки після весілля вони вирішили розлучитися. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" Світлана Гордієнко першою повідомила про зміни в особистому житті. Акторка зазначила, що насправді вони з Максимом вже давно не разом, проте раніше цього не афішували.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Що саме підштовхнуло її розповісти про розлучення, вона уточнювати не стала. Сам Максим Девезоров поки ніяк не прокоментував розлучення з коханою.

У мене вперше у житті щось не вийшло. Все виходило завжди. Рано чи пізно. Я завжди отримувала те, що на початку оговорила, запланувала, захотіла. А сім'я у мене не вийшла. Можливо, бо я егоїстична, жорстока, нетерпляча. Можливо, просто тому, що у мене дуже високі вимоги до поняття "сім'я”. Можливо, я просто хвора і мені потрібен лікар. Але так, я не хочу і не вмію вдавати з себе ту, ким я не є. Я більше не дружина воїна. Дозволяю собі хотіти змін всередині свого світу,
— розповіла Світлана Гордієнко .
Світлана Гордієнко та Максим Девізоров розлучилися
Світлана Гордієнко та Максим Девізоров. Фото: instagram.com/devizorov
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Григорій Бакланов прокоментував свій стан після розлучення з відомою акторкою. Знаменитість розповів, у яких стосунках залишився з Анастасією Цимбалару.