Колись знімався в кіно, а тепер захищає Україну в лавах ЗСУ: цікаві факти про актора Максима Девізорова

Знаменитості
594
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Максим Девізоров, актор серіалу Перші Ластівки, фото
instagram.com/devizorov/

Розповідаємо все, що потрібно знати про зірку серіалу “Перші ластівки”

Ви точно бачили чи чули про цього талановитого актора, який зараз боронить нашу країну на фронті. Шквал популярності Максиму Девізорову приніс серіал “Перші ластівки”. Ми зібрали цікаві факти з його біографії та особистого життя. Читайте!

11 цікавих фактів з біографії Максима Девізорова

Максим Девізоров народився 3 лютого 1996 року в Рівному. Вік — 28 років. Знак Зодіаку — Водолій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Актором Макс став ще в ранньому дитинстві. У шкільні роки він був ведучим ТВ-шоу “Підсумочки”. Також Девізоров грав роль привида в програмі “Обережно, діти” у 2009 році.

Першою серйозною роллю Максима став російський багатосерійний фільм “Після школи”. Однак справжня популярність звалилась на нього після серіалу “Перші ластівки”, в якому він зіграв роль Дениса Денисенка.

Фільмографія Максима Девізорова налічує такі фільми та серіали, як “Агенти справедливості”, “Той, хто не спить”, “Новенька”, “Пікнік”, “Мирний-21”. 

Максим також є актором “Театру-студії 11”. Раніше його можна було побачити у таких виставах, як “Політ над зозулиним гніздом”, “Хамелеон” та інші.

Отримати професійно освіту актора у Максима одразу не вийшло. Він хотів вступити до Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого, однак не вдалося. Тож згодом Девізоров став студентом Київського національного університету культури і мистецтв. А у 2019 році отримав диплом.

Після початку повномасштабного вторгнення Максим Девізоров вступив до лав ЗСУ. Він є військовослужбовцем 103 бригади сил ТрО ЗСУ. 

У 2023 році Максим Девізоров отримав Орден “За заслуги” III ступеню. Нагороду він отримав за вагомий особистий внесок у розвиток української кінематографії та заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Особисте життя Максима Девізорова — це теж дуже цікава тема. У 2021 році він на прослуховуваннях познайомився з акторкою Світланою Гордієнко. Перед тим, як поїхати на фронт, Максим зробив коханій пропозицію. А в травні 2022 року він приїхав на один день до Світлани, щоб зіграти весілля. Тоді кадри цих закоханих розлетілися через всю мережу.

У Максима є брат Валентин. В них дуже теплі стосунки. Зараз брат актора теж боронить Україну на фронті.

Максим Девізоров також активно займався спортом: чотири роки — футболом, і два — кікбоксингом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть 11 цікавих фактів про Ярмака. Відомий український реп-виконавець теж зараз служить в ЗСУ.