"Висновки робіть самі": В'ячеслав Узелков звинуватив колишню дружину у тому, що через неї він не спілкувався з мамою

Новини шоубізнесу
1 031
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

В'ячеслав Узелков привітам маму з днем народження
Фото: Скриншот Instagram

Боксер привітав найріднішу людину з 75-річчям

Знаменитий український боксер, колишній інтерконтинентальний чемпіон та фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, який заявив, що колишня дружина налаштувала дітей проти його, розповів, як змінилися його стосунки з мамою після розлучення. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, боксер розповсюдив на своїй офіційній сторінці в Instagram світлину з найріднішою людиною. Як виявилося, мама В'ячеслава днями відсвяткувала своє 75-річчя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, зірковий син вирішив привітати її зі святом. Однак, В’ячеслав наголосив, що не спілкувався з нею впродовж 20 років. Спортсмен натякнув, що в цьому винна ексдружина Марина Боржемська.

У моєї мами день народження. Їй 75 років, з них 20 років, коли був одружений, я з нею не спілкувався. Висновки робіть самі,
- заявив боксер в своєму Instagram.

В'ячеслав повідомив, що він все-таки владнав стосунки з найріднішою людиною. Окрім того, чоловік додав що не потрібно замінювати маму іншою людиною. Варто зауважити, що попри звинувачення Боржемська ніяким чином не відреагувала на слова колишнього.

Після розлучення я з квітами опустив очі, бо боявся подивитись на неї, прийшов і попросив вибачення. Сказав, що мене щось затьмарило. І вона мені відповіла: "Славочко, я не ображаюсь, ти ж мій синочок, якого я люблю". Ніколи не забувайте про матусь і не замінюйте їх іншими родинами. Мама завжди на вас чекає і завжди буде любити,
- написав боксер. 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня дружина В'ячеслава Узелкова потрапила у лікарню. Вдалині від рідного дому відпочинок Марини Боржемської виявився не без суттєвих мінусів.