"Я з новим серцем": Екбоксер В'ячеслав Узелков привідкрив деталі своєї операції на серці

Новини шоубізнесу
3 093
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

В'ячеслав Узелков
Фото: instagram.com/uzelkov_official

Окрім того, Узелков проанонсував новий проєкт для українців

Відомий український спортсмен, колишній інтерконтинентальний чемпіон з боксу В’ячеслав Узелков, який налякав кадрами з палати перед своєю складною операцією, зізнався, яке саме оперативне втручання переніс. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, колишньому спортсмену зробили операцію на серці. Наразі В'ячеслав знаходиться у одній з київських лікарень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ексбоксер у себе в Instagram повідомив, що тепер він має нове серце та почувається більш ніж добре. У своєму пості знаменитість назвав операцію подарунком від лікарів.

Я вийшов з наркозу, я з новим серцем, завтра у мене день народження. Ось такий подарунок я отримав від лікарів Київського інституту серця.
- написав В’ячеслав.

Окрім того, В’ячеслав зауважив, що поки перебував у реанімації, вирішив започаткувати один проєкт. Отож, селебритіс відзначив, що це буде фітнес-проєкт для схуднення українців. До речі, він буде цілковито безкоштовним.

Життя продовжується, значить я теж допоможу комусь. І, поки лежав у реанімації, вигадав новий безкоштовний проєкт зі схуднення. Пару днів відновлення і все дізнаєтесь,
- підсумував Узелков.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як В'ячеслав Узелков заявив, що його колишня дружина налаштувала дітей проти його. Ексбоксер звернувся до шанувальників з цим наболілим питанням.