"Я довірилась своєму лікарю": дружина Євгена Кота розповіла, чому народжувала неприроднім шляхом

Новини шоубізнесу
855
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Женя Кот зі своєю дружиною Наталією Татарінцевою
Фото: instagram.com/kot_jenya

Жінка зіткнулася з неабиякими труднощами

Два тижні тому танцівник Євген Кот та гімнастка Наталія Татарінцева вперше стали батьками. Нещодавно дружина хореографа вирішила поділитися деталями своїх пологів.

За її словами пологи були складним. Отож, у дружини Кота було виявлено клінічно вузький таз.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, народжувати малюка природнім шляхом було дуже небезпечно як для майбутньої дитини, так і для її мами. Отож, незважаючи на страх, Татарінцева вирішила погодитися на кесарів розтин.

Показання до мого екстреного кесарів розтину став клінічно вузький таз. Вагітність минала, як у книжках, перейми почались на 41 тижні і тривали 14 годин. Я дійшла до повного розкриття шийки, але голівка була ще далеко і майже три години лишалась на одному місці без просування, тому далі затягувати вже було небезпечно і для Лелі, і для мене. Важко, боляче, страшно їхати в операційну, але я довірилась своєму лікарю і рада, що наша дівчинка народилася здоровою за всіма показниками,
- зазначила дружина Кота у своєму фотоблозі.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Женя Кот та Наталія Татарінцева назвали свою доньку досить незвичним ім'ям з давнім походженням. Пара також розповіла, що саме означає ім'я Леля.