"У нас був поцілунок": Євген Кот відверто відповів, чи справді мав роман із Ксенією Мішиною

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Пара Євгена Кота та Ксенії Мішиной запамʼяталася не тільки перемогою в популярному проєкті "Танці з зірками", а й чутками, ніби між ними є романтичні почуття. Зараз хореограф щасливий у стосунках з Наталією Татарінцевою, з якою вони незабаром вперше стануть батьками . А от що справді було між зіркою танцювального паркету та відомою українською акторкою – дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Вже не раз Наталя говорила, що не відчуває ревнощів, попри те, що її чоловік працює в колі відомих дівчат. Цю ж інформацію підтвердив і сам Євген Кот. Хореограф зазначив, що усіляко доводить свої почуття до дружини, тому між ними не виникають сварки на цей рахунок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це танцюрист розповів в інтервʼю oboz.ua. За словами Євгена, між ними з Наталією повна довіра.

Наталя ніколи мене не ревнувала до роботи, так само – і я її. Наше кохання будується на повній довірі. А сцена є сцена. Та й чого їй ревнувати, якщо, приходячи додому, показую любов до неї? І вона завжди відчуває, що я кохаю лише її,

– зазначив Євген Кот.

Артист пригадав, що під час зйомок проєкту "Танці з зірками", в одному з номерів він поцілував Ксенію Мішину. Саме тому, на його думку, їм почали приписувати роман. Проте, за словами хореографа, це була виключно робота, яку виконував як Євген, так і Ксенія, а жодних романтичних почуттів насправді між ними не було.

Так, Мішина – гарна актриса, я теж непоганий актор. У нас був поцілунок в якомусь з номерів, можливо, через це пішли розмови. А в іншому номері ляпаса мені давала – і ми все робили по-справжньому. На генеральному прогоні Ксенія так сумлінно підійшла до репетиційного процесу, що, зачепивши рукою підборіддя під час удару, фактично вирубила мене. Повело, але дотанцював. Це я розповідаю до того, щоб пояснити, що ми не зображували якісь дії, а максимально вживалися в ролі, тому це мало такий гарний відгук у глядачів,

– додав хореограф.

"У нас був поцілунок": Євген Кот відверто відповів, чи справді мав роман із Ксенією Мішиною - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Женя Кот зворушив  історією про боротьбу з безпліддям  дружини. Артист повідомив, що пара намагалася завагітніти 4 роки.